O podjetju
 Kratka zgodovina podjetja
 Standardi kakovosti
 Storitve
 Za gostince
 V stiku s potrošniki

V stiku s potrošniki

Rezultat povezave sodobne tehnologije in mešanic kakovostnih kav je enkraten napitek, ki so ga slovenski ljubitelji kave vzljubili zaradi prijetnega okusa in nizke cene. Z aromatično kavo Tropic si lepšajo trenutke in povrnejo energijo.

Ker se zavedamo pomena zadovoljstva končnih uporabnikov, se jim skušamo približati tudi neposredno - z lastno maloprodajno mrežo, kljub temu, da lahko kavo Tropic kupite v domala vseh slovenskih trgovskih središčih.

Še posebej nas veseli, da vam s skodelico dišeče kave najvišje kakovosti lahko postrežemo v našem dnevnem baru v Žalcu in dodamo prigrizek iz suhih plodov.

V baru s čudovitim zimsko – letnim vrtom, organiziramo redne degustacije kave Tropic. Večje skupine sprejemamo tudi na brezplačno pokušino Tropic kave, prosimo le za predhodno najavo po telefonu.

Kavni butik ponuja celovito ponudbo izdelkov iz našega proizvodnega programa – pražene kave, tudi brezkofeinske, in suhe plodove po proizvodnih cenah.

Svoje kupce enkrat mesečno razveselimo tudi z nagradnim žrebom, v katerem podelimo po tri nagrade. Nagrajence z njihovim dovoljenjem objavimo na Savinjski televiziji, Žalec.