O podjetju
 Kratka zgodovina podjetja
 Standardi kakovosti
 Storitve
 Kavni avtomati
 Za gostince
 V stiku s potrošniki

O podjetju

Caffe Tropic je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1991, od leta 2011 pa je produkcijo, trženje in blagovno znamko TROPIC CAFFE prevzelo podjetje CT KAVA d.o.o., Savinjska cesta 87/a, 3310 Žalec. CT KAVA d.o.o. se je specializirala samo za uvoz surove kave produkcijo in prodajo pražene in mlete kave.

Svojim strankam zagotavljamo izdelke najvišje kakovosti, k čemer pripomorejo vrhunski strokovnjaki, s katerimi sodelujemo. Naši proizvodi so že stalnica v številnih slovenskih gospodinjstvih, na voljo so v pravzaprav vseh večjih nakupovalnih središčih ter v naši lastni maloprodajni mreži. Kava Tropic je po prodaji na slovenskem trgu na drugem mestu.

Najpomembnejše dejavnosti podjetja so uvoz, praženje, mešanje, mletje in pakiranje različnih vrst vrhunskih kav po lastnih receptih.

Da bi zadostili pričakovanjem in željam poslovnih partnerjev in kupcev, vselej zagotavljamo najbolj kakovostne surovine: surovo kavo za lastne potrebe in potrebe drugih pražarn v Sloveniji uvažamo iz Brazilije (Santos in Minas), Indije (Robusta Cherry AB), Kolumbije (Arabika Columbia fnc) in Afrike (Robusta Uganda - standard), pri čemer se povezujemo z večjimi svetovnimi prodajalci surovih kav iz Nemčije, Velike Britanije, Italije, Brazilije in Indije. V neocarinjenem skladišču v pristanišču Koper imamo na zalogi raznovrstne surove kave.

CT KAVA d.o.o.
Savinjska cesta 87/a
SI - 3310 Žalec